Lespaarden


Goldy is een Solid Paint merrie. Deze dame weet wat ze wilt maar is goud eerlijk. Zij wordt ingezet voor gevorderde ruiters en loopt wedstrijden met haar leaseruiter

 

Dot is een Quarter merrie. Deze voorwaartse, maar  oude lieve dame heeft door de jaren heen al heel wat kinderen en volwassen wegwijs gemaakt in het western rijden. Zij wordt alleen nog maar bij de opstap lessen en beginnende kinderen gebruikt.

 

Afri is een New Forest merrie. Deze lieve, veelzijdige maar pittige dame wordt ingezet voor gevorderde ruiters en loopt wedstrijden zowel in de western als in de dressuur en springsport.

 

Freaky is een Paint ruin. Deze heer doet zijn naam eer aan, hij houdt zijn ruiter graag voor de gek. Hij wordt ingezet voor de gevorderde ruiters en loopt wedstrijden met zijn leaseruiter.

 

Blueboy, is een Quarter Hengst. Deze heer is de knuffelbeer van het gehele spul. Veel beginnende ruiters, maar zeker ook kinderen leren van hem het western rijden. Hij sneeuwt voor de gevorderde ruiters ook zeker niet onder, blueboy kent alle onderdelen van de westernsport uitstekend.

  

Creamy & Smoothy, twee eigen fokproducten van onze hengst Shy, zijn het jongste van het hele spul. Deze twee halve zussen worden ingezet voor onze gevorderde ruiters.

 

Tedd, is een kwpn-er. Deze Heer wordt ingezet voor de dressuurlessen.