Pensionstalling

Ben je op zoek naar een gezellige en actieve pensionstal voor zowel western- als engelse ruiters, dan ben je bij ons op het juiste adres!

Bij ons staat het welzijn van de paarden voorop. De paarden gaan iedere dag zo lang mogelijk naar buiten, ook in de winter. Keuze hieruit is op het land (zomerseizoen) of in de paddock. De paarden krijgen 3x per dag voordroog hooi (droog hooi tegen meerprijs) en 2x per dag krachtvoer, tegen een meerprijs is onbeperkt hooi op de paddock mogelijk (alleen als je een daarvoor bestemde bak hebt). De paarden staan op stro en worden iedere dag door ons uitgemest (een vlasbodem is ook mogelijk).

Hengsten zijn bij ons ook welkom, zij komen ook iedere dag bij ons buiten in de daarvoor bestemde hengstenpaddocks.

Wij beschikken over:
– 2 Binnenbanen, één binnenbaan van 20m x 40m met leembodem en zandlaag geschikt voor reining (deze binnenbaan mag bij slecht weer ook gebruikt worden voor vrije beweging en longeren) en één binnenbaan van 20m x 80m
– 1 Buitenbaan 20m x 40m met agterbergbodem
– Ruime binnen- en buitenboxen met open bovenluik. Contact met andere paarden is mogelijk.
– 2 Longeertonnen
– 4-Paards stapmolen
– ’s Zomers weidegang mogelijk
– Paddocks (paarden staan apart, maar samen is bespreekbaar)
– Het bos ‘Den Treek’; op 500 meter afstand
– Overdekte poets- en wasplaatsen
– Gezellige kantine met terras
– Ruimte voor trailer/koets stalling (niet overdekt)
– Makkelijk bereikbaar

Mocht je interesse hebben om meerdere stallen te huren dan is een eventuele korting bespreekbaar, dit geldt ook voor een eventuele trainer. Voor meer informatie email ons, bel 06-83 25 90 95 of bekijk onze Facebookpagina.