Diamond League Western

dlw

Diamond League Western 30 Mei t/m 2 Juni 2019

Ons doel is de westernsport te promoten en een evenement neer te zetten voor alle westernruiters erkend door verschillende (rassen) verenigingen en te verenigen op 1 centrale plek.

WRAN (Allbreed, dubble judged), ApHC (Appaloosa’s), APHA/DPHC (Paints), NRHA (Reining), Para Reining en DLW klasses.

Samen ervoor gaan, samen zorgen we ervoor dat de Diamond League Western een groot succes wordt. Een evenement om trots op te zijn, waar we met zijn alle ons diamanten steentje aan bij gedragen hebben, gewoon door er bij te zijn! Het grootste western evenement van Nederland, voor iedereen, door iedereen!!

Inmiddels heeft de DLW al 35 vaste vrijwilligers in de startblokken staan en zijn functies ingedeeld om alles in goede banen te leiden. Naast deze 35 zijn er ook nog functies dubbel ingedeeld waardoor invallers klaar staan om taken over te nemen, mocht iemand het even niet “trekken” tijdens de vele sportieve dagen . Voor de vrijwilligers zijn slaap accommodaties geregeld en zal het eten verzorgd worden door de DLW “moeders”. Hotels zijn gereserveerd voor alle (internationale) juryleden en onze buitenlandse WPR gasten. Ook staan er deels paarden ingedeeld met begeleiders (mocht de WPR deze nodig hebben). Zelfs aan eventuele vertaling is gedacht, in kaart is gebracht wie er onder de vrijwilligers goed zijn in de verschillende talen, uiteraard Engels en Duits, maar ook Frans en Italiaans is geen enkel probleem. Achter de schermen wordt er hard (mee) gewerkt en (mee) gedacht.
Dit is nog maar het topje van de ijsberg, van alle zaken die reeds geregeld zijn, om dit evenement succesvol en gezellig te maken.

Ook deel uitmaken van ons mooie streven?
Dat kan door ons te steunen. Het begint met “delen”. Er zijn vele mogelijkheden. Zie o.a. onder het “kopje” sponsoring op http://www.dlwestern.nl. Staat uw idee hier niet tussen, geen nood, neem contact met ons op en we komen zeker tot een passende oplossing. Elk sponsor idee is van harte welkom.

www.dlwestern.nl                                            logo facebook